Vuil en bladeren klein of groot

DSP-Cleaning reinigt uw dakgoot

Dakgoten reinigen is van groot belang

Het is belangrijk en verstandig om elke jaar uw dakgoten te laten reinigen.  Waarom?  Omdat er vaak allerlei vuil, takken, blaadjes en ander organisch materiaal in blijven liggen.  Dat veroorzaakt verstoppingen. Het resultaat van een verstopte dakgoot is dat het regenwater niet meer afgevoerd kan worden en dat zorgt voor problemen. Vergeet ook niet dat een verstopte dakgoot voor veel waterellende kan zorgen.  Door opstoppingen kunnen lekkages voorkomen zowel binnen als buiten uw woning, dus is het verstandig om minstens één keer per jaar uw dakgoten goed schoon te laten maken.

Regenwater hebben we nodig.  Om onze regenput goed te laten vullen, moeten onze dakgoten vrij van opstoppingen zijn.  DSP-Cleaning zorgt dat uw dakgoten weer schoon worden door ze grondig te reinigen.

 

Is uw dakgoot verstopt?

Mocht uw dakgoot verstopt zijn, kunt u ons altijd bellen voor een snelle service. Omdat we heel flexibel zijn in onze werktijden, kunnen we u snel helpen.  Dan komen we langs en kijken of er geen beschadigingen zijn aan uw dakgoot.  Is dat niet zo, kunnen we ze netjes schoonmaken zodat u er niet meer over hoeft na te denken.

Door uw dakgoten regelmatig te laten schoonmaken voorkom je juist beschadigingen en dat is goed voor ieders portemonnee.  Want het reinigen van uw dakgoot is uiteindelijk altijd de goedkoopste oplossing.

DSP-Cleaning beschermt en verzorgt uw dakgoten door ze grondig te wassen en te reinigen!

Onze offertes zijn eerlijk en we bieden u een snelle service waardoor de zorg van een verstopte dakgoot snel bij je weggenomen wordt.

Maak een afspraak met ons en we komen snel langs om uw probleem te verhelpen of beter nog TE VOORKOMEN.

DSP-Cleaning reinigt uw dakgoten met zorg en met het beste materiaal.